Friday, February 4, 2011

cuti raya cine...hehe

setelah beberapa bulan berada di dq,,aku balik la sbb cuti raya cina.pada awalnye aku terfikir jugak xnk balik,tp boleh kte all of my friends want to back home.aku pun xkn xnk balik kn??? hehe..aku sampai sini pagi dalam pukul 3.30 pagi gitu..banyak gle kereta ats jln..aku pk semua org nk balik kg kot..mcm ak...hee.btw,aku sebenarnya nk postkn aku pnyeb essay yg aku buat hr tu..tp lupe bwk blik pendrive yg ak save essay to..huhuhu..xpela..tgu cuti bulan 3 la..hehe..sbr tau..6t aku tyg..boleh la baca..
rasa mcm skjp je balik..xsmpt nk wat ape..aku online pun skjp2 je..sje.xd ape nk buat.he..ada org pg program,,so aku xleh kcau la..huu..duk diam2,jd budak baik2.haha..esk aku da nk naik bas da..n on 21st feb,28th feb,1st mac until 7th mac,will be helda final examinations for us..pray for us?????? please...!!huhu..takut2.
tp takut2 pun,,balik umah sempat lg tgk cte my princess..haha..best!..huu..so aku tgk la..xpela cuti ni je..6t balik dq,,xtgk da.heh..ok la..i have to do something..taaa