Saturday, September 6, 2014

My little girl

Salam.hr ni nk kenalkan my lovely daughter.sbb sebelum ni xpernah ckp lg pasal nik 'izzah alhuda binti nik muhammad 'aizat.now she 2years old,born on 25th july.ak ltk gmbr terbr tau.hihi

Cheerful,manja,friendly(because she always will be excited when she meet babies or her friends,not really her friend,just at the same age.haha) dan jgk garang.x garang pun,kelakar ad la.ekekeke
Rasa macam sekejap je berlalu,tiba2 da besar da.boleh berlari,panjat2,buat sepah,n sometimes help me to clean n tidy up the room,clothes and her lu3bah.sangat la aktif kcuali time tdo,xsihat (xjgk.kdg2 xsihat pun still boleh aktif =_= ) pandai jugak pujuk umminye.hihi.love u so much
! skrg da kata no kt aku.siap angkat jari telunjuk lg.huhu.

kalau pergi shopping,aku mesti bawa teman sorang kalau x,xleh memilih lama2.haha.tau2 je la perempuan kan....nk tgk harga la,jenis la.apa lg eh
? she is so cuteeee to me.i dont know others feel about huda but i dont care she's my lovely daughter.

ummi sayang huda.walaupun ummi selalu marah huda.lebih2 lagi time ummi stress,huda jgk yg kena tempias.kesian huda.sorry
! tp kite ad je main sama2 kn..makan sama2...huda ngs ummi pujuk,ummi ngs huda pujuk..jalan2 sama2.ke mana ummi berjalan2,mesti huda ad sekali.hihi.

she is sleeping right now.so i bolh blogging dgn tng.hihi.tp nk tdo da.12.30mlm da kt sini.need to sleep.bye2
!

No comments:

Post a Comment